Počítačové EKG TouchECG HD+

Počítačové EKG TouchECG HD+

60 488 ,-Kč
49 990 ,-Kč bez DPH
Počet

POPIS
Digitální EKG přístroje Cardioline jsou novým konceptem elektrokardiografů, které se vyznačují kompaktností, intuitivní a jednoduchou obsluhou a atraktivním designem.
Jsou kompatibilní s existujícími PC nebo tablety pro OS Windows i Android, nebo jsou dostupné jako nezávislé pracovní stanice na vozíku. K dispozici jsou různé varianty pro jednotlivá specializovaná pracovní prostředí: nemocnice a kliniky, soukromé specialisty, praktické lékaře i domácí péči.

Digitální EKG lze plně integrovat do platformy ECGWebApp společnosti Cardioline, systému pro správu EKG, editaci a ukládání, zcela založené na webové technologii.

Záznamová jednotka HD+ je plně 12svodová a neprovádí žádnou filtraci nebo úpravy záznamu. Signál je pořízen velmi vysokou vzorkovací frekvencí 32 0000 vzorků / sekundu / kanál, která zajistí detailní záznam EKG signálu ve vysoké kvalitě včetně záznamu špiček bifázických kardiostimulátorů. Data jsou následně posílána bezdrátově prostřednictvím technologie Bluetooth do hostitelského systému. Hostitelským systémem může být PC, notebook, tablet nebo „chytrý“ telefon, na kterém běží SW pro zpracování záznamu TouchECG. Hostitelský systém provádí ukládání, zobrazování a tisk EKG záznamů případně export do pacientského systému.

EKG záznam je možné iniciovat z běžných pacientských systémů jako je PC Doktor, Amicus, Medicus a Smartmedix. EKG přístroj přijme pacientské údaje, vloží je do záznamu a pořízené EKG uloží zpět do pacientského systému ve formátu PDF, takže lékař má pořízený záznam přímo v kartě pacienta.

Akviziční jednotka HD+
Akviziční jednotka HD+ lehká (pouze 90 g) a kompaktní umožňuje snadný transport a pohodlné hošení pacientem
Přenáší získaná data v reálném čase na výpočetní zařízení (např. PC nebo tablet). Přenos do PC je zajištěn pomocí bezdrátové technologie Bluetooth nebo standardním USB kabelem.
Umožňuje pořizovat vysoce kvalitní 12 nebo 15 svodové EKG + 3 Frankovy svody X, Y, Z (pomocí 10žilového nebo 13žilového pacientského kabelu).
Díky technologii nízké spotřeby energie umožňuje více než 10 hodin nepřetržitého používání (nebo více než 500 EKG záznamů).

Software TouchECG
Pro platformy Wondows i Android
Umožňuje ukládat až 30minutový EKG záznam
Umožňuje postprocesing pořízeného záznamu včetně přesného rozměřování signálu
Plně integrovatelný s nemocničním PACS a NIS prostřednictvím obousměrného toku dat DICOM (volitelné).
SW TouchECG je volitelně vybaven interpretačním algoritmem Glasgow University, který provádí interpretaci úplného, klidového EKG signálu, a to jak v krátké, tak rozšířené formě. Interpretace je dostupná i pro dětské pacienty, a to včetně detekce akutního infarktu myokardu.

PŘÍSLUŠENSTVÍ V DODÁVCE TouchECG HD+
Uživatelský manuál HD+     1ks
Uživatelský manuál Touch ECG     1ks
EKG pacientský kabel standard IEC, 10 svodů, banánek 4 mm     1ks
Ag/AgCl končetinové elektrody, sada 4 ks     1ks
Ag/AgCl hrudní elektrody balónkové (24 mm průměr)     1ks
EKG záznamová jednotka HD+     1ks
touch ECG software     1ks
Paměť USB flash se zálohou SW     1ks
Alkalická baterie AAA 1,5V     2ks

TouchECG HD+